fbpx

"Wat ik het liefste doe? Mijn creativiteit, kennis en technische vaardigheden inzetten voor de online marketing van mijn klanten. Zodat zij kunnen doen waar zij echt goed in zijn."

Photo by Melissa Scharroo, Capribee.

In 2005 kwam ik voor het eerst in 'aanraking' met marketing. Het dikke paarse boek dat ik moest aanschaffen voor mijn opleiding heb ik nog steeds staan.

Het vak ging me gemakkelijk af, doordat ik het zo leuk vond. Ik kon er mijn creativiteit in kwijt.

In 2015 begon ik mijn eigen bedrijf. Eerst gericht op wat kleine werkzaamheden op een website, maar naarmate de tijd vorderde, deed ik voor verschillende klanten steeds meer inhoudelijk werk.

Ik ging blogartikelen schrijven, Facebookberichten maken, me verdiepen in het ontwikkelen van funnels en ik mocht de funnels opzetten in Autorespond.

Yes, dat gaf me zo'n energie! Dat wilde ik blijven doen!

Ik ben blij dat ik nu in mijn dagelijkse werk de bedrijven van mijn klanten mag laten groeien door juist dat te doen waar ondernemers geen tijd voor, geen zin in of geen verstand van hebben.

Wat anderen zeggen over Kim

Veronika-Rutten

Veronika Rutten

Veronika Rutten

Wat ben ik blij met iemand als Kim als VA. Zij is zeer ervaren en staat altijd klaar voor je als je ze nodig hebt.

Voor mij heeft zij in no time mijn e-mailsysteem omgezet in een professionele versie, mijn challenge ingepland, mijn leeromgeving, dus mijn online-training helemaal opgezet. Ik kan haar alleen maar aanbevelen.

LindaHoeben

Linda Hoeben

Linda Hoeben

Ik werk al geruime tijd samen met Kim en kan haar diensten van harte aanbevelen om verschillende redenen.

Kim is bijzonder ervaren in het werken met Autorespond. Zij heeft voor mij ‘orde op zaken’ gesteld en zorgt er nog steeds voor dat alles werkt zoals het zou moeten werken. Als ik een probleem heb, krijg ik van Kim een duidelijke oplossing, met een begrijpbare uitleg van wat het probleem was en hoe zij het opgelost heeft.

Verder heeft zij voor mij ook een leeromgeving ingericht die nu, na de eerste kinderziektes,  naar behoren werkt. De studenten hebben vlot toegang ertoe en vinden makkelijk hun weg in de duidelijke structuur.

Wat ik ook zeer waardeer is Kim’s toewijding en teamspirit. Ik mail haar soms buiten de ‘normale’ kantooruren en ik weet dat ik er op kan rekenen dat Kim zo snel mogelijk een oplossing zal vinden. Kim denkt mee en voelt zich betrokken bij mijn project. Ze is een fijn team-member en kan heel goed samenwerken met de andere leden van het team.

WendyKerssens

Wendy Kerssens

Social Advertising

Het is erg fijn samenwerken met Kim. Kim is prettig in haar communicatie en zorgt ervoor dat je mailings op tijd en goed de deur uitgaan. Waar nodig denkt zij ook met je mee.
Je weet dat het geregeld wordt bij Kim waardoor je zelf kunt blijven focussen op dat waar je goed in bent.