fbpx

Het membership waardoor je met het inzetten van email marketing meer omzet realiseert!

"Als er iemand is die de kennis en tools in huis heeft over e-mail marketing dan is het Kim. Ze weet precies welke stappen er gezet dienen te worden en denkt 2 stappen verder vooruit dan ik zelf kan bedenken. Hiermee kun je erop vertrouwen dat je de juiste e-mails verzendt naar je klanten en Kim weet de lezer ook altijd te verrassen met een knipoog, een grapje of net een andere invalshoek. Kim kan e-mailmarketing inrichten zodat het echt een beleving is voor de klant met converterende mails als vervolg. Ik zou niet meer anders willen🙏🏼"

Kelly Caresse

De ideeën, tools en e-maillijst zijn er.

Maar toch...

Gebeurt er niets.

Meer omzet generen door e-mail marketing. Het is je nog niet gelukt en dat komt doordat:

Elke keer als je het schrijven van een nieuwsbrief op je planning zet, vind je een excuus om het niet te doen

Je hebt ooit gehoord dat e-mail marketing achterhaald, ouderwets en niet meer van deze tijd is. Daardoor investeer je er geen tijd in.

Je hebt voldoende kennis om te delen, maar krijgt keuzestress als je eenmaal gaat schrijven. Over welk onderwerp ga je nu een e-mail schrijven? Vervolgens kies je niet en gaat er géén mail uit.

Je bent ervan overtuigd dat je zo weinig met e-mail marketing hebt gedaan, dit nu ook geen zin meer heeft.

Je hebt niet voldoende kennis hebt om e-mail marketing zodanig in te zetten dat het je daadwerkelijk omzet oplevert.

Je hebt geen duidelijke strategie. De nieuwsbrieven zijn losse flodders en je funnel is vluchtig in elkaar gezet. 

Nieuwsbrieven irritant?
E-mail marketing achterhaald?
Absoluut niet! Mijn missie is om ondernemers te laten ervaren dat e-mail marketing omzet oplevert.
Gewoon keiharde knaken.
Op je rekening!

In de afgelopen jaren mocht ik vele klanten helpen met hun e-mail marketing.
Van het schrijven van nieuwsbrieven tot het volledig bouwen van funnels.
Bij iedere klant merkte ik dat e-mail marketing wel degelijk omzet oplevert.

Als je maar weet wat je doet en dat ook doet!

Daar ga ik je bij helpen. Want stel je eens voor...

Dat jij zonder problemen regelmatig een mailing verstuurt naar je grootste fans die hun e-mailadres hebben achtergelaten, wat resulteert in aankopen (= keiharde knaken).

Dat je een funnel hebt ontwikkeld dat naadloos aansluit op je doelgroep. Hiermee verzamel je niet alleen meer e-mailadressen, maar bouw je een connectie op met de mensen op je e-maillijst en kun je meer verkopen (= again, keiharde knaken).

Dat je precies weet op welk tijdstip je jouw doelgroep het beste kunt mailen. Hogere openingsrates, dus grotere kans op meer omzet (= jazeker, die keiharde knaken).

Dat je voldoende kennis hebt om te weten hoe je e-mail marketing steeds weer een beetje beter kunt inzetten voor je bedrijf. Een betere onderwerpregel, een pakkende call-to-action. Allemaal elementen die zorgen voor meer conversie. (= voel je hem al aankomen? Meer knaken).

Dat je door processen in je bedrijf met behulp van e-mail marketing automatiseert, meer tijd overhebt voor het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten. Die je weer kunt verkopen met e-mail marketing (= yes yes, meer knaken!).

Dat je je klant een ultieme experience geeft doordat je e-mail marketing niet alleen in weet te zetten in het verkoopproces, maar ook in het fan maken van je klanten. En een doorverwijzing is de beste verkoopstrategie die er is (jaaaa, meer knaken!!).

Al vanaf jonge leeftijd raakte ik geïnspireerd door marketing. Ik weet nog goed dat ik urenlang Rollercoaster Tycoon kon spelen. Niet om de karretjes te laten crashen... Nee, om de doelen te behalen die er waren. Het marketingbudget werd in mijn pretpark goed besteed 😉

De liefde voor marketing is altijd blijven hangen. In de opleidingen die ik deed en in de diensten die ik met mijn bedrijf aanbied. Daarbij heb ik de trekjes van een echte nerd. Een gouden combinatie in het geval van email marketing. De creativiteit en techniek onder 1 dak!

"Kim is een kei met Autorespond. Zij voert voor ons de email marketing in het bedrijf uit, bouwt funnels, workflows en nog veel meer. Kent ze iets niet dan duikt ze erin en zet door tot het staat."

Cindy & Yvonne, Dierbare Ontmoetingen

"We zochten al langer een manier om onze kennis te delen en de doelgroep te bereiken. Door Kim gaat er nu wekelijks een nieuwsbrief uit voor ons bedrijf. Hierdoor delen we op een leuke manier onze kennis, worden we bekend en blijven we onder de aandacht. Daarbij werken we aan de groei van de mailinglijst. Als kers op de taart realiseren we meer omzet door het versturen van de nieuwsbrieven."

Edith Kuiper, CarniVoer & Sterkliniek AnyAnimal

Tekst-Jukebox

Single

€ 29,97 excl. btw
Per maand

Deelname aan jamsessies waar we met elkaar brainstormen en e-mails gaan schrijven.

Een community met ondernemers die net zo enthousiast met e-mail marketing aan de slag gaan. Jullie delen je successen en wisselen tips uit.

Toegang tot alle inhoud van de Email Marketing Jukebox

Album

€ 299,70 excl. btw
per jaar

Deelname aan jamsessies waar we met elkaar brainstormen en e-mails gaan schrijven.

Een community met ondernemers die net zo enthousiast met e-mail marketing aan de slag gaan. Jullie delen je successen en wisselen tips uit.

Toegang tot alle inhoud van de Email Marketing Jukebox

Je betaalt 10 maanden en je krijgt 12 maanden toegang.

Platinum

€ 599,99 excl. btw
Eenmalig
Let op: Beperkt beschikbaar

1 jaar toegang tot de E-mail Marketing Jukebox (t.w.v. € 299,70)

Voor jou persoonlijk samengestelde content op basis van 5 hoe-vragen die jij hebt over e-mail marketing.

1 op 1 sessie met Kim van 1 uur om alle vragen na het bekijken van de voor jou persoonlijk samengestelde content te beantwoorden (t.w.v. € 500)

Praktische informatie

We starten op vrijdag 1 juli. Je krijgt die ochtend toegang tot jouw persoonlijke Jukebox.

Jukebox-Playlist

Het beste tijdstip voor het versturen van e-mails

Weet jij wanneer je het beste een e-mail in een funnel kunt versturen? Of op welke dag je je nieuwsbrief moet versturen? Je leert het in deze workshop.

Weggeefmodus AAN

Na deze workshop weet jij wat een funnel is, heb je een weggever die aansluit bij je doelgroep en kun je ook nog zelf je automatisering in ActiveCampaign of Autorespond inrichten. Tadaa en je funnel staat!

Jamsessies

Tijdens jamsessies gaan we niet alleen met elkaar brainstormen. We gaan de ideeën die we bedenken ook daadwerkelijk direct toepassen door te gaan schrijven. Reserveer iedere week maar vast 2 uur voor de Jamsessie. Dit wordt jouw vaste schrijfmoment van de week.

Community

Zie je het al helemaal voor je, met andere ondernemers in een American Diner en daar elkaars ideeën bespreken. Net even die creatieve inval van een ander kunnen horen? Iemand vinden die je nieuwsbrief eens naleest? Tekstueel, maar ook om hem nog beter te maken? Maak gebruik van de Jukebox Community.

En nog meer...

De Email Marketing Jukebox wordt regelmatig aangevuld met nieuwe content. Workshops die nu in ontwikkeling zijn:

  • Het bijhouden van statistieken waardoor jij weet hoe het er met e-mail marketing voor staat in jouw bedrijf en waar je kunt verbeteren.
  • Pakkende onderwerpregels
  • E-mail marketing en je online programma