Hulp bij e-mailmarketing

Heel leuk die e-mailmarketing, maar merk je dat:

je bijna de haren uit je hoofd trekt bij alleen het horen van: "e-mailmarketing is best simpel"... Jij ervaart het helemaal niet zo.

Je nu veel te veel tijd kwijt bent aan het opstellen van een mailing of het inrichten van een funnel... Je weet wel hoe het werkt, maar je bent ook telkens aan het zoeken naar de juiste knoppen.

Je vindt het helemaal niet leuk om met de technische kant van e-mailmarketing bezig te zijn... Jouw kracht ligt ergens anders.

Je nu wel een gratis e-mailmarketingprogramma gebruikt, maar dat je weet dat het beter kan. Je wilt het professioneler aanpakken en een goede investering doen.

Je veel te vaak inspiratieloos naar je scherm zit te staren als je een e-mail wilt schrijven. 

Doen wat je leuk vindt en wat bij je past

Als e-mailmarketing niet jouw ding is, waarom zou je jezelf dan dwingen om het toch te doen?
Beeld je eens in hoe het zou zijn als:

Je in de ochtend in een creatieve bui een nieuwsbrief kunt typen, die door kunt sturen en iemand anders ervoor zorgt dat de juiste mensen de e-mail ontvangen op het tijdstip dat jij wilt? Jij kunt de rest van de dag aan de slag met de dingen waar jij goed in bent.

Je een funnel kunt bedenken en iemand kunt bellen die met je meedenkt over de mogelijkheden. Vervolgens zet deze persoon het hele funnel voor je klaar.

Je het schrijven van een e-mail uit kunt besteden op het moment dat je even geen inspiratie hebt voor een pakkende tekst voor de e-mail die je eigenlijk deze week nog wilt versturen.

Je iemand kunt bellen om gewoon eens te brainstormen over nieuwe mogelijkheden om e-mailmarketing in te zetten voor je bedrijf, waarna je met een blaadje vol met ideeën voor de rest van het jaar zit.

Maar dat is niet alles

Er is een eindeloze lijst met mogelijkheden voor hulp bij e-mailmarketing. Als ik die allemaal zou beschrijven, zou je uren kwijt zijn aan het lezen van deze pagina.
Denk maar eens aan het klaarzetten van jouw gratis weggever of het overzichtelijk houden van groepen of tags in je e-mailmarketingsysteem. Of wat zeg je van het schrijven van teksten? Ik heb 2 pakketen samengesteld voor als je voor het eerst met Autorespond gaat werken en met een goede basis wilt beginnen. Wil je liever een samenwerking die volledig op maat is samengesteld? Geen probleem, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Waarom werken met Kim?

Ik heb jarenlang ervaring met werk als Virtual Assistant op het gebied van online marketing. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende e-mailmarketingsystemen. Autorespond is mijn favoriete tool, maar ActiveCampaign, Enormail, Infusionsoft en Mailerlite zijn systemen waarmee ik heb gewerkt.

Tijdens de jaren dat ik met de diverse systemen heb gewerkt, zijn er verschillende problemen en vraagstukken gepasseerd. Ik ben daardoor de mogelijkheden van ieder systeem gaan kennen en deze kennis zet ik graag in voor het laten groeien van jouw bedrijf.

Ik ga graag verder dan alleen het uitvoeren van de actie die me wordt gevraagd. Ik zet mijn creativiteit, snelle denkvermogen en technische vaardigheden graag in om van e-mailmarketing voor jou een succes te maken.

HexagonKim1

Autorespond - Basis

€ 349*
 • Autorespond is klaar voor gebruik
 • 1 x E-mail in je eigen huisstijl
 • 3 x Product die je direct kunt gaan verkopen via Autorespond, met daarbij een persoonlijke bevestigingsmail naar de klant
 • 1 x Jouw weggever kan eenvoudig via een formulier - volledig in jouw branding - worden aangevraagd en de e-mail met de weggever wordt opgevolgd door 2 follow-up mails
 • 1 x Een tof formulier waarmee mensen zich - helemaal conform AVG - kunnen aanmelden voor jouw wekelijkse inspiratiemail

Autorespond VIP

€ 599*
 • Autorespond is klaar voor gebruik
 • 1 x E-mail volledig in jouw branding
 • 3 x Product dat je direct kunt gaan verkopen via Autorespond, met daarbij een persoonlijke bevestigingsmail naar de klant
 • 1 x Jouw weggever kan eenvoudig via een formulier - volledig in jouw branding - worden aangevraagd en de e-mail met de weggever wordt opgevolgd door 2 follow-up mails
 • 1 x Een tof formulier waarmee mensen zich - helemaal conform AVG - kunnen aanmelden voor jouw wekelijkse inspiratiemail
 • BONUS: Strategiegesprek van een uur waar we jouw wensen bespreken en bepalen op welke manier jij e-mails kunt versturen voor je bedrijf
 • BONUS: Strippenkaart van 4 uur voor ondersteuning in Autorespond

E-mailmarketing op maat

Prijs op maat
 • Precies de ondersteuning die je nodig hebt om van de e-mails die je verstuurt voor je bedrijf, een succes te maken
 • Ondersteuning in Autorespond, ActiveCampaign, Enormail of Mailerlite
 • In een kennismakingsgesprek nemen we door waar jouw behoefte ligt

*De prijzen zijn exclusief btw. Weet je niet goed welk pakket het beste bij jou past? Neem contact met me op om een vrijblijvend gesprek te plannen waarin we de mogelijkheden bespreken.

“Het is erg fijn samenwerken met Kim. Kim is prettig in haar communicatie en zorgt ervoor dat je mailings op tijd en goed de deur uitgaan. Waar nodig denkt zij ook met je mee.
Je weet dat het geregeld wordt bij Kim waardoor je zelf kunt blijven focussen op dat waar je goed in bent"
Wendy Kerssens - Social Advertising