fbpx

E-mailmarketing

[E-mailmarketing]: een vorm van directe marketing waarbij je gebruikt maakt van e-mails om je (potentiële) klanten te voorzien van tips, trucs, relevante informatie en te enthousiasmeren over producten of diensten.

Het is een vorm van marketing waarbij er eindeloze mogelijkheden zijn. Van een simpele wekelijkse nieuwsbrief met daarin een interessant artikel tot aan geavanceerde workflows waarbij verschillende e-mails elkaar opvolgen, gebaseerd op de actie van de ontvanger.

Wil je meer weten over de manieren waarop jij e-mailmarketing kunt inzetten om meer klanten te bereiken, mensen te enthousiasmeren en potentiële klanten te overtuigen? Maak hieronder de keuze of je zelf met e-mailmarketing aan de slag wilt of dat je het liever uitbesteedt.

Zelf aan de slag met e-mailmarketing

Lees meer over de mogelijkheden om met behulp van Autorespond zelf nieuwsbrieven te gaan versturen, weggevers te gaan delen, dit te automatiseren en nog beter in te zetten voor het laten groeien van je bedrijf.

Hulp nodig bij e-mailmarketing

Wil je het liefst dat het maken van een nieuwsbrief of het instellen van een funnel in het systeem voor je uit handen wordt genomen? Heb je hulp nodig bij het schrijven van pakkende teksten? Of heb je een vraag over het programma dat je gebruikt? Schakel mijn hulp in.

Keuzestress?

Weet je niet welke optie voor jou het meest geschikt is? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek van maximaal 30 minuten waarin we samen kijken naar hoe ik jou het beste kan helpen.