fbpx

5 e-mailmarketing doelen om dit jaar nog te behalen

Welke doelen stel jij voor de e-mailmarketing in je bedrijf? Ik geef je in dit artikel 5 voorbeelden met acties die je kunt uitvoeren om de doelen te behalen.
Lees het artikel

Het stappenplan waarmee je WEL wekelijks content deelt

Iedere week content delen met een nieuwsbrief, social media posts of een artikel op je blog… Het is een hele klus, maar niet met deze stappen!
Lees het artikel

Verstuur OOK nieuwsbrieven als je nog maar een kleine nieuwsbrieflijst hebt

In dit artikel lees je waarom het OOK zin heeft om nieuwsbrieven te versturen als je nog maar een kleine nieuwsbrieflijst hebt.
Lees het artikel

Hoe weet je of je mailinglijst actief is?

Is jouw mailinglijst actief? Of kun je deze vergelijken met een tempel waar de mummy's terug zijn gekropen in hun sacrofagen? Lees hier waar je naar kijkt om te bepalen of je mailinglijst actief is.
Lees het artikel

Urgentie voor meer verkoop tijdens kortingsacties

Door urgentie toe te voegen aan de kortingsactie, zijn mensen sneller geneigd gebruik te maken van jouw actie. Al is het maar omdat ze weten dat deze korting niet oneindig geldig is. Hoe je die urgentie toe kunt voegen? Ik geef je er 7 manieren voor.
Lees het artikel

15 voorbeelden van cadeaus voor je klanten

Wil je je klant goed verrassen en bedanken voor de fijne samenwerking? Er zijn talloze cadeaus te bedenken die aansluiten. In dit artikel geef ik je 15 voorbeelden.
Lees het artikel

Wat als jij een spion in dienst zou hebben?

Wat als jij een spion in dienst zou hebben? Zou je er dan voor kunnen zorgen dat je de processen van succesvolle bedrijven 1-op-1 kunt kopiëren? Om zelf net zo succesvol te worden?
Lees het artikel

20 tools die je helpen bij het laten groeien van je bedrijf

Welk programma gebruik jij voor het versturen van nieuwsbrieven? Wat heb je nodig voor online academies? Ik deel welke tools ik gebruik.
Lees het artikel

Brrr… templates!

Templates gebruiken voor je social media afbeeldingen of e-mailfunnel kan je tijd besparen. Maar dragen ze wel bij aan de groei voor je bedrijf?
Lees het artikel

Verschillende betaalmethodes voor je producten en diensten

Je klant laten betalen voor je producten en diensten is essentieel voor je bedrijf. Dit kan op verschillende manieren.
Lees het artikel